maanantai 21. lokakuuta 2013

Snadeja ostoksia

Viikonloppuna oli Vantaalla hieno Suuri Snadi -tapahtuma, jossa junat viilettivät pitkin pienoisrautateitä ohi kauniiden rakennusten ja maisemien, vieressä myytiin antiikkisia leluja ja nukkekaotitavaroita. Näytteillä oli myös Pienoishuonekilpailun upeat työt ja ihana roomboxkauppakatu.  Oli siis paljon katseltavaa, ihmeteltävää ja kummasteltavaa. Ovat minitavaroiden tekijät vaan niin huippuosaajia!
Jotain snadia ihanaa löytyi ostoskassiinkin. 
 Matkala-arkku on Eija Sirjosen, koripullot ja juomasammio Soile Toura, samasta pöydästyä myös matkalaukku. Antiikkipuhelin, tennispalloputki, kulhot, lasipallo narussa ja kaulakoru Jutta Lindblomin käsialaa, piparikuusi, piparit ja kynttilät Elise Rasehorn ja Reetta Weidlich, kankaat Mirja Visuri, kukkakitit Katriina Alanen, pikkiriikkiset soljet ja kukkakoristeet Minna Talvilahti. Hyrrän ja sandaalien tekijä jäi arvoitukseksi.
Emaliamme löytyi kotimatkan kahvitaukopaikalta.11 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olet sinäkin löytänyt. Nukkekotiharrastajien sivuilta jo olen nähnyt muidenkin sortuneen ties mihin ihanuuteen.
  Toisaalta kun sinne asti menee ei kannata pihistellä, harmittaa kumminkin jälkeenpäin.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihastuttavia ostoksia olet tehnyt. Olisi ollut hauska moikata, mutten hoksannut sinua... Vaikka messuilla olen aina sellaisessa enkuulennäemitään - tunnetilassa :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia löytöjä täälläkin. Yllätin myös itseni messuilta ja mukavaa oli :) Pitäisi varmaan harrastaa enempi.
  Sellainen tunne mennessä, että taidan "tuntea" täällä monta, mutta en kuitenkaan oikeasti tunne.

  VastaaPoista
 4. Onpa löytynyt kaikkea hienoa messuilta. En sitten lähtenytkään sinne sunnuntaina, vaikka ensin niin suunnittelin. Lauantain reissu venyi niin myöhäiseen, etten kerta kaikkiaan jaksanut.. Blogien ja fb-sivujen kautta pääsee kuitenkin kurkistamaan messujen tarjontaa :)

  VastaaPoista
 5. Kurkkasinpa tänne mitä sinä olit hankkinut. Todella ihana tuo matka-arkku ja muutkin tavarat. Näitä on kiva ihastella...juttelinkin Eijan kanssa laukkujen teon ihanuudesta ja vaikeudesta :)

  VastaaPoista
 6. Kaikkea ihanaa oletkin löytänyt! Suorastaan uskomattomia asioita: tennispalloputki... Ja tuo korukin, Hieno! Lasipallo narussa
  huikeita!

  VastaaPoista
 7. Mitä ihanuuksia! Minäkin onnistuin nappaamaan tuollaisen Mrs Whon kaulakorutelineen, aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihanat ostokset, snadisti harmittaa etten päässyt mukaan.

  VastaaPoista