maanantai 15. huhtikuuta 2013

Yllätyspaketti

Tänään postilaatikossa oli ihana arvontavoitto! Osallistuin Pieni talo - suuri maailma -blogin miestantalon nimikisaan ja, vaikkei ehdotukseni tullutkaan talon nimeksi, niin "Äiti suuresta maailmasta" lähetti mahtavan yllätyspaketin. Kiitos ja terveisiä sinne Honoluluun!
Paketissa oli upea vaaka, ikoni, seinäkello, mehukannu, lasimalja, kaksi herkullisen näköistä drinkkiä ja pullo väkevämpää kurkunkostuketta (vappu mielessä?), lukollinen rasia, tärkätty pitsiliina ja massatankoja. Tarkemmin katsoen, pullo on sisältänyt viskiä, mutta joku sen näyttää jo nauttineen, koska vain pohjalla näkyy olevan pikkutippa jäljellä.
Kävin Tampereella pari viikkoa sitten ja poikkesin tietysti Nukkelaankin katsastamaan tarjonnan.
Akustinen kitara oli ihan pakko saada, noita ruukkuja en voinut vastustaa ja purkkeja tarvitsen meidän seuraavassa kerhossamme. Mahtaako kitaralla olla oikea kotelo kun näyttää niin suurelta?
Ruukut aion maalata ja kitaran sai Iris, hän kun on niin kovin innostunut musiikista ja soittamisesta kaikilla mahdollisilla instrumenteilla.

5 kommenttia:

 1. Mahtava palkintopakkaus ja todella hyvät ostot. Tarpeellisia kaikki

  VastaaPoista
 2. Kitarakotelo saattaa olla jonkun isomman soittimen, mutta haitanneeko se, ei mielestäni ja soittamiseen eikä kotelossa pitämiseen kitara lienee tarkoitettukin. Taas kerran olet onnekkaasti löytänyt ja saanut mukavaa ja tarpeellista tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta.. upean yllätyspaketin sait.
  Kauniita ovat myös Tampereelta tuomasi pikkutavarat:)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset vastaanotettu, kannattaa murtaa rasia auki, siellä on aarre!

  VastaaPoista