torstai 15. marraskuuta 2012

Jotain pientä

Minulla on ollut vähän hiljainen vaihe blogin päivityksessä, mutta jotain pientä kyllä askartelen aina kun ehdin. Joulukalenteriluukut olen saanut valmiiksi ja toimittanut emolle. Nyt odotellaan sitten joulukuun alkua :)
Tänään tuli tyttäreltä paketti erilaisia suklaita ja löytyipä paketista nukkekotilehtikin ja sen mukana matto ja itämaiset ruukut.
Taloni on edelleen vaiheessa. Tässä kuva ikkunakehyksistä ja talon nurkkalistoistoista, joita olen maalannut aina silloin tällöin. Näiden maalaaminen on melko puuduttavaa hommaa, mutta kyllä nekin valmiiksi tulevat, uskokaa pois.
Monella on blogissaan kirjain-numeroyhdistelmävarmistus, joiden kanssa en pärjää. Nuo varmenteet ovat usein niin epäselviä, että kommenttini jää tallentamatta kun en kolmannellakaan kerralla osaa kirjoittaa/nähdä varmennetta oikein. Käyn kyllä edelleen vierailuilla teidän blogeissanne, vaikken aina saa kommenttiani tallennettua.

2 kommenttia:

  1. Upeat maljakot ja mattokin. Lohtua tyttären maailmalla olosta. Olen muuten samaa mieltä niistä tunnisteista, lievästi sanottuna vaikeita välillä.

    VastaaPoista
  2. Kauniita maljakoita. Tunnisteet on kyllä hankalia toisinaan, ja pilkkujakin saattaa olla ja isoja kirjaimia ja numerot on joskus niin sumeita että...yhdenkin kerran ajattelin että en anna periksi kuudeskerta vasta onnisti.

    VastaaPoista