tiistai 1. maaliskuuta 2016

Keittiön lattia

Leikkasin keittiön lattiaan laattoja maalinäyteliuskoista. Leikkasin huolella saman kokoisia paloja huomatakseni liimatessa, etteivät ne kaikki ihan saman kokoisia olekaan. Leikkaamisessa ja liimaamisessa meni tuntikausia ja nyt huomaan, ettei lattia näytä siltä kuin kuvittelin. Lohdukseni kuulin, että laatoitustöissä pieni heitto kertautuu helposti minkä olen itsekin havainnut laatotuksia eri puolilla katsastaessani. Mahtaisiko tuo muuttua rauhallisemmaksi jos päälle vetäisi ohutta maalia?


7 kommenttia:

 1. Hieno lattia tuli keittiöön. Saman huomasin kun leikkasin laattoja lattiaan, että samankokoisia laattoja ei tullut millään.

  VastaaPoista
 2. Minustakin tuo lattia on hieno. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis minustakin. Aikanaan tein kylppärinlattiaa omaan talooni. Valamalla muottiin. Ei tullut niistäkään samankokoisia ja pitkään harmittelin tulosta. Nykyisin näen sen mitä kauneimana tuotoksena joka on käsistäni lähtenyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentistasi, ehkä tämäkin lattia myöhemmin alkaa näyttää paremmalta

   Poista
 4. Lattiassa on mielestäni tosi kauniit sävyt, joten en kyllä uskaltaisi koko lattiaan vetää maalia. Ihan pienellä pensselillä ja laattaa vastaavalla värillä voisi ehkä saada nuo valkoiset kohdat pois näkyvistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kokeilen maalata nuo vaaleat saumakohdat, jospa lattia sillä petraantuisi

   Poista