sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lontoon kevät

Lontoon kevät ei tänä vuonna ole yhtään edellä Suomen keväästä, pikemminkin päinvastoin. Palelin niin, että oli pakko ostaa takki ja paksut sukkahousut. Ikävä kyllä Kensingtonin nukkekotitapahtuma oli "onnellisesti" ohi vierailuni aikaan, mutta muuta tarjontaa miljoonakaupungista toki löytyi konsertista taidenäyttelyihin, kauppohin jne.
Lontoo tuntuu kasvavan ylöspäin.  Paljon uusia korkeita rakennuksia oli ilmestynyt ja lisää rakenteilla. Hujadimme hisseillä katsomaan Lontoota 72. kerroksesta Shardista. Kyllä näkyi! Muutaman kerroksen olisi vielä päässyt kapuamaan ylöspäin, mutta tuo 72, kyllä riitti minulle mainiosti.
Nukkekotikauppojahan Lontoossa ei ole, mutta jotain pientä saattaa löytää museoiden kaupoista ja Covent Gardenista. Pikkuinen käsin tehty hevonen ja kärryt löytyi Benjamin Pollock´s toy shopista Covent Gardenista.
Nukkekotilehtiä ostin kolme kun ovat niin paljon edullisempia, kuin Suomessa. Lisäksi sain kaksi Victorian dolls' house collector-lehteä, joiden mukana tuli wc-istuin, rahi ja lipasto.Tätä lehteä en itse onnistunut bongaamaan missään kaupassa. Kahvillakin tuli käytä joitakin kertoja, kuten kuva alakulmasta näkyy.
Museokaupoista löytyi kuninkaallisten magneettipotretteja, hiuspinnit, koru ja magneettitaulunraamit.
Hiuspinnit ja koru menevät "jatkojalostukseen".
5 kommenttia:

 1. Ei hullumpia löytöjä tälläkään kertaa ja onhan tuo wckin ihastuttava. Odotan maltittomana mitä aiot jatkojalostaa noista kameista ja muista.

  VastaaPoista
 2. Ihme paikka tuo Lontoo..minuakin on joskus siellä palellut niin ettei missään muualla. Onneksi sielä on niin paljon kaikkea mielenkiintoista, ettei haittaa viileämpikään sää. Harmi ettet ehtinyt messuille. Vaan löysitpä kuitenkin paljon kivaa pikkusta. :)

  VastaaPoista
 3. Todella hulppeat löydöt, ei ollut turha matka, sait uuden takinkin vielä;)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia ostoksia teit, kyllä Nonna on nyt mielissään kaikesta kauniista:)

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta ettei Lontoossa ole yhtään nukkekotikauppaa! Joutuvatko harrastajat siellä tilaamaan nurkan takaa netin kautta vai miten? Vai tekevätkö niin paljon itse?

  VastaaPoista