maanantai 20. elokuuta 2012

Tuliaisia

Italia on siitä kummallinen maa, että sieltä ei löydy oikein mitään kivaa nukkekodin tarpeisiin. Jotain pientä sentään osui silmiin ja hyppysiin.
Viuhka oli käytössä oopperassa, mutta varsinainen tarkoitus on rakennusmateriaalina. Joitain tikkuja niin ikään rakennusmateriaaleiksi, bliw-pullon korkki lampuksi, hotellin kenkäpyyhe pyyhkeeksi, avaimenperät ehkä tauluiksi, pinokkio lastenhuoneeseen.Jääkaappimagneetti tauluksi. Kynä on tukena ja pysyy alkuperäisessä tarkoituksessaan.Palapeli on Kansallismuseon myymälästä, jossa poikkesin menomatkalla. Alla koottuna.

5 kommenttia:

 1. Ihan tyydyttäviä lisäyksiä varastoihin, eihän matkan tarkoitus tällä kertaa tainut ollakaan mineily.
  Tuo kansallismuseon myymälä pitänee katsastaa Helsingin reissulla.

  VastaaPoista
 2. Varsinaista kehitystä mielestäni tässä tavaran hankinnassa. Italiasta olen löytänyt minäkin vaikka mitä! - Kaikki nämä löydöt ihan kelpo tarvikkeita!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin Pinokkion Italiasta, lisäksi minipalapelejä vatikaanin museoiden myymälästä, sekä skootterin. Muita "valmiita" minejä Italiasta ei sit löytynytkään, vaikka yritin etsiä netistäkin nukkiskauppoja yms... Minulla on myös tuo palapeli :)

  VastaaPoista
 4. No sitten ei harmita yhtään, kun en kehdannut poikaa laittaa miniostoksille Italian reissullaan, missä parhaillaan on, jos ei sieltä mitään löydykkään... Pitääköhän muuttaa ensi vuodeksi aiottu matkasuunnitelma toiseen kohteeseen :P Mutta onhan tuossa jo muistoja käytettäväksi, kun laittaa ideariihen pystöön!

  VastaaPoista
 5. Hyvin on tullut tuoltakin muistoja matkaan, itse olen huono löytämään mitään maailmalta :O)

  VastaaPoista